Heeft u vragen?

Bel ons voor advies:

U kunt altijd rekenen op

  • Snelle levertijden voor rolluiken en rolhekken door ruime voorraden en hoge flexibiliteit.
  • Maximale kwaliteitscontrole door eigen productie en montage.
  • 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor vragen, service en onderhoud voor al onze klanten.
  • Onze producten worden altijd geleverd onder CE.
  • Producten worden geproduceerd conform de EN1627.
Jansen Beveiligingstechniek is uw partner in oplossingen omtrent uw beveiliging. Voor winkel, bedrijf, kantoor of utiliteit: met ons programma rolluiken, rolhekken, schaarhekken, speedgates en brandwerende producten hebben wij maatwerk voor elk project.

Onze beveiligingsproducten zijn geschikt voor

Afscherming van glas aan de buiten- of binnenzijde van uw pand met rolluiken, rolhekken of schaarhekken.
In winkelgebieden/centra, op industrieterreinen en andere vandalisme- en inbraakgevoelige plaatsen.

Beveiliging van parkeergarages en bedrijfsterreinen met speedgates, rolluiken, rolhekken of schaarhekken, welke voor een flexibele en toegankelijke afsluiting zorgen.

Fysieke afscheiding tussen twee bedrijfsruimtes die niet tegelijk in bedrijf zijn. Bijvoorbeeld bij een bedrijfskantine of tentoonstellingsruimte. Een andere mogelijkheid is compartimentering, bijvoorbeeld aparte beveiliging van de ruimte waarin uw server staat.

Brandcompartimentering middels brandwerende rolluiken en rolschermen voor een veilige vluchtgang en een beter behoud van uw pand.

Aluminium rolluiken

Aluminium rolluiken zijn multifunctioneel en bijzonder praktisch. Ze beschermen tegen inbrekers, vandalisme, zonlicht en geluid. Bovendien werken deze duurzame, lichtgewicht rolluiken verduisterend en isolerend, zorgen ze voor meer privacy en bieden ze hoge weerstand bij storm, regen en hagel.

Stalen rolluiken
Onze stalen rolluiken zijn het antwoord op beveiligingsvraagstukken waarbij maximale beveiliging een eis is en doorzicht geen vereiste is.

Parkeergarage rolluiken

Voor het afsluiten van parkeergarages biedt Jansen Beveiligingstechniek een compleet en flexibel pakket aan oplossingen. Onze parkeergarage rolluiken en -rolhekken zijn voorzien van inklimbeveiliging, valbeveiliging en passagebeveiliging.

Rolhekken

Een rolhek is een uitkomst in uw beveiliging waar doorzicht een wens of zelfs een eis is. Rolhekken zijn uitermate geschikt voor de beveiliging van winkels, showrooms en afscheiding van separate bedrijfsruimtes binnen een gezamenlijke ruimte: denk aan een restaurant in een tankstation of een bloemenhoek in een supermarkt.

Schaarhekken

Schaarhekken (ook wel schuifhekken) zijn bij uitstek geschikt voor de beveiliging van gevels en deuren. Ze zijn ook een ideale afsluiting voor een pui of een luifel. Jansen Beveiligingstechniek ontwerpt, produceert en monteert schaarhekken op maat, in elke gewenste RAL-kleur. De schuifhekken zijn ideaal bij weinig bovenruimte, bijvoorbeeld vanwege lage plafonds of hoge deuren.

Geperforeerde rolluiken

Geperforeerde rolluiken zijn uitermate geschikt voor een transparante winkelafsluiting. Ze zijn ideaal voor afsluiting van winkels in winkelcentra of winkelgebieden. In de meeste winkelcentra is een rolluik met microperforatie vereist.

Transparante rolluiken

Met transparante rolluiken van Jansen Beveiligingstechniek heeft u een robuuste beveiliging en een optimaal doorzicht. Het maakt ze ideaal als inbraakwerende en vandalismebestendige bescherming voor uw winkel, showroom of etalage. Met transparante rolluiken blijft uw winkel- of bedrijfspand ook na sluitingstijd veilig én een visitekaartje voor voorbijgangers.

Speedgates

Onze speedgates kunnen worden uitgevoerd in gesloten of open structuur. Hierdoor is de verluchting en de transparantie optimaal af te stemmen op de parkeergelegenheid en haar gebruikers. Toepasbaar voor alle types parkeergarages groot en klein. Juist bij grote gebruiksvolumes is de speedgate een ideale afsluiter omdat deze altijd snel opent en sluit.

Bedrijf

JAZ Jansen Beveiligingstechniek BV
Postbus 3437
5203 DK ‘s-Hertogenbosch
Nederland

KvK: 17228400
BTW: NL819602115b01

Bezoekadres

Ertveldweg 10
5231 XB ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Jansen Nederland
073 203 3144
Jansen België
078 48 07 73

Juridische kennisgeving

Privacybeleid

Cookiebeleid

(Retail) business

BEKIJK ALLE RETAIL OPLOSSINGEN

Geperforeerde rolluiken

Gestanste rolluiken

Stalen rolluiken

Rolhekken

Transparante rolluiken

Schaarhekken

Aluminium rolluiken

FoldingPack®

Brandwerende rolluiken

Parking

BEKIJK ALLE PARKING OPLOSSINGEN

Geperforeerde rolluiken

Gestanste rolluiken

Stalen rolluiken

Rolhekken

Schaarhekken

Aluminium rolluiken

Speedgates