Home » Home retail

Assortiment Retail Rolluiken

Voor de beveiliging van uw winkel biedt Jansen Security Shutters met het Security Shutter programma verschillende oplossingen: rolluiken, rolhekken, schaarhekken, en brandwerende producten. Wij maken maatwerk voor elk project.

Jansen Security Shutters levert retail rolluiken van advies tot montage in verschillende europese landen, waaronder: België, Duitsland, Nederland en Frankrijk

Heeft u vragen?

Bel ons voor advies:

Geperforeerde rolluiken

Geperforeerde rolluiken zijn uitermate geschikt voor een transparante winkelafsluiting. Ze zijn ideaal voor afsluiting van winkels in winkelcentra of winkelgebieden. In de meeste winkelcentra is een rolluik met microperforatie vereist.

Gestanste rolluiken

Wanneer de stalen lamellen voorzien worden van gaten dan spreken we van gestanste stalen rolluiken. Deze variant biedt een robuuste afsluiting van uw winkel of parkeergarage en geeft een doorzicht van circa 50%.

Stalen rolluiken

Onze stalen rolluiken zijn het antwoord op beveiligingsvraagstukken waarbij maximale beveiliging een eis is en doorzicht geen vereiste is.
Rolhekken
Een rolhek is een uitkomst in uw beveiliging waar doorzicht een wens of zelfs een eis is. Rolhekken zijn uitermate geschikt voor de beveiliging van winkels, showrooms en afscheiding van separate bedrijfsruimtes binnen een gezamenlijke ruimte: denk aan een restaurant in een tankstation of een bloemenhoek in een supermarkt.
Transparante rolluiken
Met transparante rolluiken van Jansen Beveiligingstechniek heeft u een robuuste beveiliging en een optimaal doorzicht. Het maakt ze ideaal als inbraakwerende en vandalismebestendige bescherming voor uw winkel, showroom of etalage. Met transparante rolluiken blijft uw winkel- of bedrijfspand ook na sluitingstijd veilig én een visitekaartje voor voorbijgangers.
Schaarhekken
Schaarhekken (ook wel schuifhekken) zijn bij uitstek geschikt voor de beveiliging van gevels en deuren. Ze zijn ook een ideale afsluiting voor een pui of een luifel. Jansen Beveiligingstechniek ontwerpt, produceert en monteert schaarhekken op maat, in elke gewenste RAL-kleur. De schuifhekken zijn ideaal bij weinig bovenruimte, bijvoorbeeld vanwege lage plafonds of hoge deuren.

Aluminium rolluiken

Aluminium rolluiken zijn multifunctioneel en bijzonder praktisch. Ze beschermen tegen inbrekers, vandalisme, zonlicht en geluid. Bovendien werken deze duurzame, lichtgewicht rolluiken verduisterend en isolerend, zorgen ze voor meer privacy en bieden ze hoge weerstand bij storm, regen en hagel.

FoldingPack®
FoldingPack® is een handmatig bediend vouw beveiligingssysteem dat aan een bovenrail hangt, waarbij gekozen kan worden voor een verzonken of zichtbare uitvoering. Het rolluik wordt door één persoon geduwd of getrokken om een opening te openen of af te sluiten.
Brandwerende rolluiken
In geval van brand wilt u de brand- en rookschade natuurlijk zoveel mogelijk beperken. Brandwerende rolluiken zijn een essentieel onderdeel van uw beveiligingsplan. Naast brandwerende rolluiken kunnen wij u van dienst zijn met brandwerende schuifdeuren en brandwerende rolschermen. Onze rolluiken zijn niet alleen brandwerend maar ook inbraakwerend, vandalismebestendig en isolerend.
Bedrijf

JAZ Jansen Beveiligingstechniek BV
Postbus 3437
5203 DK ‘s-Hertogenbosch
Nederland

KvK: 17228400
BTW: NL819602115b01

Bezoekadres

Ertveldweg 10
5231 XB ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Jansen Nederland
073 203 3144
Jansen België
078 48 07 73

Juridische kennisgeving

Privacybeleid

Cookiebeleid

(Retail) business

BEKIJK ALLE RETAIL OPLOSSINGEN

Geperforeerde rolluiken

Gestanste rolluiken

Stalen rolluiken

Rolhekken

Transparante rolluiken

Schaarhekken

Aluminium rolluiken

FoldingPack®

Brandwerende rolluiken

Parking

BEKIJK ALLE PARKING OPLOSSINGEN

Geperforeerde rolluiken

Gestanste rolluiken

Stalen rolluiken

Rolhekken

Schaarhekken

Aluminium rolluiken

Speedgates