Home » Home Parking

Assortiment Parking Rolluiken

Voor de beveiliging van parkeergarages, individuele parkeerboxen of parkeerplaatsen van een VvE, biedt het Security Shutter programma van Jansen Security Shutters o.a.: rolluiken, rolhekken, schaarhekken en speedgates. Wij hebben maatwerk voor elk project.

Jansen Security Shutters levert parking rolluiken van advies tot montage in verschillende europese landen, waaronder België, Duitsland, Nederland & Frankrijk.

Heeft u vragen?

Bel ons voor advies:

Geperforeerde rolluiken

Geperforeerde rolluiken zijn uitermate geschikt voor een transparante winkelafsluiting. Ze zijn ideaal voor afsluiting van winkels in winkelcentra of winkelgebieden. In de meeste winkelcentra is een rolluik met microperforatie vereist.

Gestanste rolluiken

Wanneer de stalen lamellen voorzien worden van gaten dan spreken we van gestanste stalen rolluiken. Deze variant biedt een robuuste afsluiting van uw winkel of parkeergarage en geeft een doorzicht van circa 50%.

Stalen rolluiken

Onze stalen rolluiken zijn het antwoord op beveiligingsvraagstukken waarbij maximale beveiliging een eis is en doorzicht geen vereiste is.
Rolhekken
Een rolhek is een uitkomst in uw beveiliging waar doorzicht een wens of zelfs een eis is. Rolhekken zijn uitermate geschikt voor de beveiliging van winkels, showrooms en afscheiding van separate bedrijfsruimtes binnen een gezamenlijke ruimte: denk aan een restaurant in een tankstation of een bloemenhoek in een supermarkt.
Schaarhekken
Schaarhekken (ook wel schuifhekken) zijn bij uitstek geschikt voor de beveiliging van gevels en deuren. Ze zijn ook een ideale afsluiting voor een pui of een luifel. Jansen Beveiligingstechniek ontwerpt, produceert en monteert schaarhekken op maat, in elke gewenste RAL-kleur. De schuifhekken zijn ideaal bij weinig bovenruimte, bijvoorbeeld vanwege lage plafonds of hoge deuren.

Aluminium rolluiken

Aluminium rolluiken zijn multifunctioneel en bijzonder praktisch. Ze beschermen tegen inbrekers, vandalisme, zonlicht en geluid. Bovendien werken deze duurzame, lichtgewicht rolluiken verduisterend en isolerend, zorgen ze voor meer privacy en bieden ze hoge weerstand bij storm, regen en hagel.

Speedgates
Onze speedgates kunnen worden uitgevoerd in gesloten of open structuur. Hierdoor is de verluchting en de transparantie optimaal af te stemmen op de parkeergelegenheid en haar gebruikers. Toepasbaar voor alle types parkeergarages groot en klein. Juist bij grote gebruiksvolumes is de speedgate een ideale afsluiter omdat deze altijd snel opent en sluit.
Bedrijf

JAZ Jansen Beveiligingstechniek BV
Postbus 3437
5203 DK ‘s-Hertogenbosch
Nederland

KvK: 17228400
BTW: NL819602115b01

Bezoekadres

Ertveldweg 10
5231 XB ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Jansen Nederland
073 203 3144
Jansen België
078 48 07 73

Juridische kennisgeving

Privacybeleid

Cookiebeleid

(Retail) business

BEKIJK ALLE RETAIL OPLOSSINGEN

Geperforeerde rolluiken

Gestanste rolluiken

Stalen rolluiken

Rolhekken

Transparante rolluiken

Schaarhekken

Aluminium rolluiken

FoldingPack®

Brandwerende rolluiken

Parking

BEKIJK ALLE PARKING OPLOSSINGEN

Geperforeerde rolluiken

Gestanste rolluiken

Stalen rolluiken

Rolhekken

Schaarhekken

Aluminium rolluiken

Speedgates