Selecteer een pagina
X

Meer over Sannie

Als 9-jarig meisje stond ik al graag in de keuken van mijn moeder en maakte ik taartjes en kookte ik regelmatig een lekkere pasta. Voor mij was het duidelijk: ik wilde bakker worden, na mijn bakkers opleiding trok het koksvak mij ook erg aan. Dus dat ben ik ook gaan doen. En samen met de jarenlange ervaring van het koken in vele bedrijven heb ik mezelf mogen ontwikkelen als chef.

In 2004 begon ik mijn eerste restaurant in Den-Bosch en in 2011 maakte ik een uitstapje naar Zuid-Afrika om daar een half jaar als general manager te werken. Naast veel ervaring opdoen, heb ik ook een coachopleiding gedaan. In 2015 begon ik samen met mijn partner Eethuis Twintig in Tilburg, dat een groot succes bleek, maar waar ik helaas afscheid van moest nemen door een auto-ongeluk. Gelukkig ben ik goed hersteld en begon ik weer met opbouwen als freelancer.

Nu werk ik met nieuwkomers die ik mag lesgeven en kijken of ze hun talenten kunnen ontwikkelen. Daarnaast geef ik workshops of kook een exclusieve maaltijd voor een gezelschap. Er is nog genoeg te ontdekken en ik kijk er naar uit om jou en jouw team een leuke workshop of teambuilding te geven.

(Retail) business

BEKIJK ALLE RETAIL OPLOSSINGEN

Geperforeerde rolluiken

Gestanste rolluiken

Stalen rolluiken

Rolhekken

Transparante rolluiken

Schaarhekken

Aluminium rolluiken

FoldingPack®

Brandwerende rolluiken

Parking

BEKIJK ALLE PARKING OPLOSSINGEN

Geperforeerde rolluiken

Gestanste rolluiken

Stalen rolluiken

Rolhekken

Schaarhekken

Aluminium rolluiken

Speedgates